Selamlar arkadaşlar,
Geçtiğimiz ay boyunca ben askerdeydim ve bu sebeple siz takipçilerimizi bölümsüz bırakmamak için haftada 3 bölüm olacak şekilde planlamalar yaparak gitmiştim. Askerlikten bitince de bir hafta kafa dinleme süresinden sonra artık sizlerleyim. Ancak burada bir sorun meydana geldi. O da seriye uzak kaldığım bir ayda odağımı kaybetmiş olmamdır. Yani seride bazı nüansları unuttum diyebilirim. bunlara ek olarak çalıştığım yerde biriken işlerimi de göz önüne alırsam bir süre seriye devam edecek durumda olamayacağımı üzüntü ile bildirmek zorundayım.
İçinde olduğumuz bu hafta boyunca yeni bölümler gelmeyecek. (29.07.2019 – 04.08.2019 arası.)
Bu hafta, şimdiye kadar ki yazmış olduğum bölümleri tekrar bir gözden geçirmem ve seriyi tekrar hafızama yüklemem gerekiyor. Bu haftadan sonra yeni bölümler gelmeye devam edecektir.
Burada size bir sorum olacak. Önceleri bölümleri belirli günlerde değil rastgele atıyordum. Bazı haftalar 3 bazı haftalar 4 bölüm geliyordu. Ama son bir aydır haftada 3 bölüm geliyordu ve bu bölümler Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 09:00 – 10:00 arasında geliyordu.
Karma düzene devam mi edeyim yoksa yukarıdaki bahsettiğim düzenle mi gelsin bölümler?
Bu soruyu yorum olarak cevaplarsanız memnun olurum. Yorum gelmez ise (en kötü senaryo bu :/ ) ya da istekler eşit olursa seçimi ben yaparım. 😉
Bu arada takipçilerimizden bir ricam olacak. Yayınlanan bölümler hakkında düşüncelerinizi bölümlerin altındaki yorum alanına yazarsanız çok beni çok memnun edersiniz. Her ne kadar okunma sayılarını görebiliyor olsak da takdir edersiniz ki yorumlarınız çook daha etkili… İyi veya kötü fark etmez. Düşüncelerinizi çekinmeden yazmanızı rica ederim.
Zamanla yeni orjinal ve pro seriler de yayınlamaya başlayabiliriz. Bunun için alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Aklınızda bulunsun…
Seri Sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Ha! Unutmadan!
Eğer sizinde yazdığınız seriler varsa yada yazmayı düşünüyorsanız yada yazmak istiyorsanız yorumlar kısmından mail adresinizi gönderirseniz sizinle bizzat iletişime geçeriz ve belli mi olur; serinizi sitemizde yayınlamaya başlayabiliriz.
NOT: Nedendir anlamadım bu yazı da yorum alanı kapalı geliyor. Uzun uğraşlar sonunda sorunu düzeltebildik. 🙂
Anlayışınız için teşekkürler. ^_^
Hepinize iyi günler dilerim. Bol okumalar.
Seviliyorsunuz <3