Ore wo Suki nano wa Omae Dake ka yo Anime Oluyor! Light Novel olan bir seri daha anime oluyor.

Dengeki Bunko 25th Anniversary Fall Dengeki Festival’de Rakuda ve Buriki Ore wo Suki nano wa Omae Dake ka yo Light Novelini animeye uyarlayacağını duyurdu.

Hatta Aniplex anime için bir tanıtım videosu bile hazırlamış. Gerçi Japonca olduğu için ne yazdığını anlamayabilirsiniz.

https://dai.ly/x6uzp2q

 

Noriaki Akitaya (Bakuman, Active Raid) animenin yönetmeni. Shoko Takimoto (Armed Girl’s Machiavellism) karakter tasarımlarıyla ilgileniyor. Rakuda da animenin senaristliğini yapıyor.

Kadokawa 2016 Şubat ayında Light Novel mangasını yayınlamaya başladı. Manga’nın 10 Temmuz’da 10. cildi yayınlandı.

Karakterlere gelirsek;

  • Daiki Yamashita = Amatsuyu Kisaragai
  • Haruka Tomatsu = Sumireko Sanshokuin
  • Haruka Shiraishi = Aoi Hinata
  • Sachika Misawa = Sakura Akino

 

Konusu: Amatsuyu Kisaragi üst sınıfların güzeli Sakura Akino ve çocukluk arkadaşı Aoi Hinata tarafından bir yere davet edilir. Onlardan aşk itirafı duyacağını düşünerek istedikleri yere gider. Fakat Sakura ve Hinata Amatsuya arkadaşını sevdiklerini itiraf ediyorlar. Amatsuya onlar dışında başka bir kızın ona bakmayacağını düşünüyor lakin ona bakan bir kız daha var. Sumireko Sanshokuin. Gözlüklü ve saçları iki yandan örgülü bu kız Amatsuyu’nun aklının ucundan bile geçmez çünkü Sumireko sivri diliyle sürekli Amatsuyu’ya sıkıntı çıkartır ve bunu yapmaktan büyük zevk alır. Ama aslında sivri diliyle sorun çıkardığı tek kişinin Amatsuyu olduğunu kimse bilmez.

 

İlginç bir konusu var gibi. Zaten Light Novel‘i tutmasa animesini çıkarmazlardı. Demek ki sevilen bir seri. Bakalım nasıl bir anime olacak.

Kategori:

Anime Haber,

Son Güncelleme: 9 Ekim 2018