Anime Haber

2019 Bahar Animeleri İçin Sabırsızlıkla Beklenen 5 Anime

opm2

2019 Bahar Animeleri İçin Sabırsızlıkla Beklenen 5 Anime yazımızla karşınızdayız.Ağaçlarda kiraz çiçekleri varken, dört gözle beklediğiniz çok önemli bir şey daha var – yeni sezonun en çok beklenen animeleri! Biz en çok beklediğimiz 5 animeyi sizinle paylaşalım dedik. Sizin beklediğiniz animeler hangileri?

One-Punch Man

Rakibini tek bir yumrukla yenebilen kahraman Saitama’ya ve ayrıca cyborg öğrencisi Genos’a tekrar merhaba deyin. Hayranlar ayrıca “Hero Hunter” Garou’nun ilk anime görünümünü dört gözle bekleyebilirler. Bu korkunç yeni kötü adam Saitama’ya ve Kahramanlar Birliği’nin geri kalanına nasıl bir tehdit oluşturacak? Kimleri tekleyecek hep beraber göreceğiz.

Attack on Titan

Attack on Titans 3’ün ikinci yarısı, 29 Nisan’dan itibaren televizyon ekranlarına sıçrayacak ve Survey Corps büyük bir keşfe yaklaşırken hemen yeniden harekete geçerken Erwin Smith darbeye doğru ilerliyor. Bu arada, gerçek kraliçe Historia Reiss, insanlık için Wall Maria’yı yeniden almaya hazırlanır.

Bungou Stray Dogs

Üçüncü sezonunda 12 Nisan’a geri dönen Bungou Stray Dogs, çoğu özel yetkiye sahip olan ve önemli edebi rakamlarla isimlendirilen suç çözme grubu Silahlı Dedektiflik Bürosu’nu izlemeye devam edecek. Ancak bu sefer, Ölüler Evi’ndeki gizemli yeraltı örgütü Sıçanlar ve lideri Fyodor Dostoyevski’ye biraz ışık tutacak.

Ace of Diamond Act II

İkonik beyzbol animesi Ace of Diamond, sahaya geri döndü! Asıl animenin ikinci sezonundan üç yıl sonra, devam serisi kahramanı Sawamura Eijun’un lise ikinci sınıf öğrencisi olarak takım arkadaşlarıyla beyzbol hayallerini ilerletmek için çalışacak. Sanırım benim en çok beklediğim animelerden bir tanesi olacak.

King of Prism -Shiny Seven Stars-

Aynı zamanda dört bölümden oluşan bir film dizisi olarak yayınlanırken, birincisi 2 Mart’ta piyasaya sürülen ilk film olan idol anime King of Prism -Shiny Seven Stars- 8 Nisan’daki TV ekranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor. Spinoff ANİME, telaşlı yaşamlarında k yakışıklı karakterlerin etkileyici kadrosunu bize sunuyor. Yeni anime yeni soluk. Fena görünmüyor.

En çok beklenen animeler bizim penceremizden böyle. Sizin en çok beklediğiniz animeler hangileri?

2019 Bahar Animeleri İçin Sabırsızlıkla Beklenen 5 Anime yazımızın sonuna geldik.Daha fazla haber için Buraya tıklayınız.

About Tsunade

Küçüklüğümden beri ilgiyle takip ettiğim anime ve manga ile ilgili 2016 yılından beri Figurex sitesinde blog yazıları yazıyorum.

Related Posts

Bir cevap yazın