Oyun Haberleri

1010! Oyununun Yapımcılarından Yeni Bir Oyun Geldi – Marged!

1010! en başta olmak üzere oyunlarıyla bütün yeryüzünde 50 milyonun üstünde kişiye erişen Türk oyun şirketi Gram Games‘in yeni oyunu Merged!, bugün App Store ve Google Play‘de yerini aldı. Mobil oyun meraklılarını yepyeni bir bulmaca oyunuyla tanıştıran Merged!, hak ve süre sınırı olmadan oyunculara limitsiz bir eğlence sunuyor. Tüm yeryüzünde 50 milyondan fazla oyuncunun oynadığı, böylece dünya genelinde en çok oynanan oyunlar sıralamasında 9. sıraya yerleşen 1010!’in yapımcısı Gram Games, bugün yeni bir bulmaca oyunları yayınladı. App Store ve Google Play’de oyunseverlerin beğenisine getirilen Merged!, temel ve son derece neşeli bir bulmaca oyunu.

Blok tabanlı bulmaca oyunu olan Merged!’deki amaç, blokları oyun kapsamında birleştirerek daha yüksek rakamlara ulaşmak. En az 3 aynı renk bloğu, dikey, yatay ya da L halinde yerleştirerek oynadığınız Merged!, oyuncuların rahatlıkla öğrenip hızlıca ustalaşmasına olanak veren son derece temel bir oyun mantığı üzerine kurulu…

Merged!, süre ve hak sınırı olmadan, huzurlu oynanışı ve neşeli grafikleriyle mobil oyun meraklılarının yeni gözdesi olacak. Oyunun iOS sürümünü buradan, Android sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

Related Posts

Bir cevap yazın